Bakgrund

UTBILDNINGAR:

Inom sjukgymnastik/fysioterapi:

Förutom grundutbildningen på Karolinska Institutet har jag bl a vidareutbildat mig på universitet och högskola inom idrottsmedicin, idrottsskaderehabilitering och hälsobefrämjande träning.

Jag har under åren tagit examen inom MDT/McKenziemetoden och Mulligan Concept, vilka båda gett en gedigen kunskap inom undersöknings- och behandlingmetodik.

 

Inom hälsa, kost och träning:

Jag började som gruppträningsinstruktör för drygt 20 år sedan, och har hunnit utbilda mig och instruera i allt från box, core, kroppsegen träning/funktionell träning, cykling/spinning, kettlebells och träning för gravida. Min första utbildning till personlig tränare genomförde jag 2006, och där efter har jag vidareutbildat mig inom bl a på högskola inom beteendeförändring inom kost och fysisk aktivitet samt kost vid träning.

 

ARBETSPLATSER:

Jag har under åren haft  förmånen att få jobba på flera utvecklande arbetsplatser. Min bana inom träning och hälsa började jag på Korpen Lidköping, för att sedan fortsätta in i träningskedjan SATS när jag flyttade till Stockholm 1999. Med tiden har jag gått över till att jobba främst som egenföretagare inom branchen, och tar uppdrag efter förfrågan.

Som sjukgymnast/fysioterapeut har jag främst jobbat inom privata kliniker i Stockholm med bedömning och rehabilitering av led och muskelrelaterade besvär.

 

Louise 20190117_220413